Funda M├╝jde |

Onze dagvoorzitter is Funda Müjde. Ze is een veelzijdige cabaretière, actrice, columniste en presentatrice. Op haar zevende naar Nederland gekomen vanuit Turkije. Ze is alert, spontaan, eigenzinnig en actueel. In 2007 raakte Funda betrokken bij een ernstig verkeersongeluk. Sindsdien is ze veroordeeld tot het gebruik van een rolstoel. Dat heeft haar niet belemmerd om haar activiteiten met tomeloze energie en inzet direct weer op te pakken. Ze koerst ons met Halleh door het programma en laat zo nu en dan ook een persoonlijke noot horen.

Halleh Ghorashi |

Hoogleraar Diversiteit en Integratie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Op 26 jarige leeftijd is ze uit Iran gevlucht en naar Nederland gekomen. Als nieuwkomer in een nieuw land heeft ze persoonlijk de betekenis van diversiteit en integratie ervaren. We hebben haar als curator van ons plenair programma gevraagd om ons mee te nemen in haar kijk op diversiteit en inclusie. Ze programmeert een mooie mix van wetenschap en persoonlijke verhalen en in inspirerende voorbeelden.

Jitske Kramer |

Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Ze kijkt naar de wereld en organisaties door het oog van een antropoloog. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen in organisaties en daarbuiten. Ze is altijd op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. Ze neemt ons mee in verhalen die ruimte creëren voor nieuwe manieren van kijken en handelen. Gaandeweg wordt wat vertrouwd is vreemd. En wat vreemd is vertrouwd.