Adres
Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Komend met de trein of bus
Elke 10 minuten vertrekt bus 38 vanaf NS stations Rotterdam Centraal én Schiedam Centrum naar de locatie: halte Beukelsbrug / Van Nelle Fabriek. Reistijd: 8 minuten. Vanaf de halte loopt u via de hoofdingang het terrein op. Aan het einde van de beroemde fabrieksstraat slaat u linksaf richting de entree van de Tabaksfabriek.

Komend met de tram vanuit het Rotterdamse stadscentrum
Neem tram 8 richting Spangen en stap uit bij halte Spartastraat. Vanaf de halte is het 10 minuten lopen naar de hoofdingang van het terrein.

Komend met de fiets
Op zowel NS station Rotterdam Centraal als Schiedam Centrum zijn OV fietsen beschikbaar. Fietstijd: 10 - 15 minuten.

Komend met de auto
U rijdt het terrein op via de evenementeningang. De parkeerbegeleider verwijst u door naar de parkeerplaats. Op het terrein zijn laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig. Als uw navigatie het bovenstaande adres niet herkent, toets dan in: Schuttevaerweg 91.

Toegankelijkheid
Sinds 2018 is de Van Nelle Fabriek als eerste grote eventlocatie in het bezit van het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid (KTG). Het keurmerk geeft aan dat de Van Nelle Fabriek in belangrijke mate toegankelijk is voor mensen met een auditieve, visuele, motorische en verstandelijke beperking en voor mensen die gebruik maken van een assistentiehond.

In de Van Nelle Fabriek zijn alle zalen gelijkvloers en bereikbaar met een lift – op de zaal Zolder na. Er zijn invalideparkeerplaatsen op het terrein en de taxi kan tot aan de ingang rijden.